Welkom op de website van het Platform Noord-Limburg.

Via deze site laten wij u graag kennismaken met Noord-Limburg en met de werking van het Platform Noord-Limburg. In dit Platform engageren de negen Noord-Limburgse gemeentebesturen en de regionale sociale partners zich om een sociaal-economisch streekbeleid uit te bouwen voor Noord-Limburg.

De website vormt ook een bron voor belangrijke regionale info (rubriek Streeknieuws en persberichten). Naast een overzicht van actuele berichten kan u in het uitgebreide archief speuren naar publicaties en persberichten over Noord-Limburg.

Het onderdeel Netwerk bevat een uitgebreide adressenlijst van diensten, instellingen en organisaties werkzaam in Noord-Limburg. Op die manier willen we de communicatie met en tussen deze Noord-Limburgse organisaties versterken. Uiteraard kunnen organisaties binnen het sociaal-economisch werkveld steeds hun referenties laten opnemen in dit onderdeel van de website. Hiervoor kan je contact opnemen met het secretariaat van het Platform Noord-Limburg (info@noordlimburg.be of 011 64 02 09).

Wij danken u oprecht voor uw interesse en heten u altijd hartelijk welkom, zowel op deze website als in Noord-Limburg!

Met vriendelijke groeten,

Raf Drieskens
Voorzitter Platform Noord-LimburgHet platform Noord-Limburg is een werkgroep van RESOC Limburg.

RESOC Limburg staat voor Regionaal Economisch en Sociaal Overlegcomité Limburg. Het is het overleg- en adviesorgaan betreffende sociaal-economische materies in Limburg tussen de werkgeversorganisaties, de werknemersorganisaties en de lokale besturen (gemeentebesturen en provinciebestuur). Dit overleg resulteert in een streekpact: een lange termijnvisie voor de sociaal-economische ontwikkeling van Limburg.

Meer over ERSV Limburg

Platform Noord-Limburg

Dorp 30
3910 Neerpelt
Telefoon: 011/64 02 09
Fax: 011/64 11 59
E-mail: info@noordlimburg.be


Ontdek de negen Noord-Limburgse Gemeenten door met uw muiscursor over dit kaartje te bewegen.

Op zoek naar adressen in Noord-Limburg? Netwerk Noord-Limburg biedt u een uitgebreide lijst met organisaties, gemeenten, instanties, ... die actief zijn in Noord-Limburg.

Laatste nieuws
Persberichten
Website in de kijker
Bezoek de website van Grevenbroekmuseum Hamont-Achel.